Lessen

Groepslessen

Onze groepslessen worden gegeven op vooraf vastgestelde data, iedere week op dezelfde tijd dezelfde les.

We werken met kleine groepen, zodat we aan iedereen tijdens de les aandacht kunnen besteden. We houden er rekening mee dat niet iedereen hetzelfde niveau heeft, dus voor zowel beginners als voor gevorderden zitten er in iedere les voldoende uitdagingen.

Je kunt de volgende groepslessen volgen:

Al onze groepslessen worden gegeven in de grote zaal. Aan sommige van de groepslessen kun je ook op afstand deelnemen. We streamen de les dan live.

Lesruimte pilatesLesruimte yogaLesruimte SeniorenFit

Tarieven Lesrooster

Personal training

Bij persoonlijke begeleiding werken we na een intake aan jouw doel of hulpvraag.

Veel problemen komen voort uit hoe je loopt, zit, ingespannen werkt, dezelfde beweging vele malen herhaalt of bepaalde delen van je lichaam juist vrijwel niet gebruikt. We luisteren naar je verhaal, kijken naar je houding en hoe je beweegt en proberen daar jouw hulpvraag aan te relateren. Dat bespreken we met je en van daaruit maken we een sessie die precies op jouw hulpvraag is afgestemd.

In zo'n sessie komen verschillende zaken aan de orde zoals ademen of ontspannen, maar de nadruk zal liggen op bewegen. Dat kunnen hele kleine oefeningen zijn of een serie houdingen die uit yoga of pilates komen.

De kans is groot dat we je wat suggesties bij wijze van 'huiswerk' meegeven. Een sessie heeft dus nooit een vast raamwerk, we stemmen iedere keer de oefeningen af op wat op dat moment bij jou het beste past.

Je kunt de volgende personal training sessies bij ons volgen:

De personal training sessies worden gegeven in de praktijkruimte op de eerste verdieping.

Praktijkruimte op de eerste verdieping

Tarieven Afspraak maken

Online-only lessen

Al onze online lessen worden live gegeven, je krijgt dus nooit twee keer dezelfde les voorgeschoteld. Omdat we deze lessen niet opnemen kun je ze uitsluitend volgen op het aangekondigde tijdstip. Dat tijdstip vind je terug in het lesrooster.

Omdat we iets minder tijd hebben voor de online lessen zullen ze wat compacter van opzet zijn dan de groepslessen. Tegelijkertijd blijft inhoud en opbouw vrijwel hetzelfde als van de groepslessen. Zo kunnen we voldoende afwisseling en aandacht bieden aan iedereen.

Ook voor de online lessen moet je je inschrijven. Dat gaat op dezelfde manier als bij de groepslessen, dus via het lesrooster. Na inschrijving krijg je van ons in de bevestigingsmail een code waarmee je deel kunt nemen aan de les. Je kunt daarvoor vrijwel iedere telefoon, tablet of computer gebruiken.

Je kunt de volgende online lessen volgen:

De online lessen worden gegeven bij jou thuis, via Google Meet.

Online lessen

Tarieven Lesrooster