Over ons

Onze passie

Bewegen. Bewust en met volle aandacht. Door bewegen soepel en vitaal blijven. Zelf, en iedereen om ons heen. Met een gecombineerde ervaring van ruim 20 jaar verwonderen we ons nog steeds over de werking en de weigering van het menselijk lichaam.

Maar bóvenal bewonderen we het enorme vermogen ervan tot vooruitgang of herstel wanneer het op een passende manier wordt uitgedaagd. Graag helpen we iedereen daarbij die ervoor open staat.

Onze visie op zorg

Gezondheid is een uiterst fragiel evenwicht. We zijn overtuigd dat een op maat geknipte en holistische zorg het beste bijdraagt aan het bijzondere vermogen van een mens om te herstellen.

Mentale gesteldheid en gevoelens zijn even belangrijk als de lichamelijke klachten waarmee iemand hulp zoekt en de therapie moet bij alle drie even passend aansluiten. Zo wordt naar onze mening het kwetsbare mens het beste gesteund waar nodig bij acceptatie, aanpassing en herstel.

Algemene voorwaarden

We stellen niet veel voorwaarden aan het werken met je, maar het is wel prettig als ze voor beide partijen duidelijk zijn. Je kunt ze nalezen op deze pagina.

Privacy

Alles wat wij tijdens een sessie bespreken wordt vertrouwelijk behandeld. Dat geldt voor ons, maar ook voor jou. Eventuele aantekeningen die we maken worden niet online vastgelegd, ze kunnen dus niet worden buitgemaakt bij een computerinbraak. De enige gegevens die we digitaal van je vastleggen zijn je naam, email adres en/of telefoonnummer en je adres voor het maken van een factuur. Meer leggen we niet van je vast. Je kunt het uitgebreide privacy-statement lezen op deze pagina.

Mocht je hier niet kunnen vinden wat je zoekt, kijk dan ook even bij de veelgestelde vragen.