FysioMassage

Soepele spieren zijn een voorwaarde om moeiteloos te kunnen bewegen. Onder- of overbelasting, een onbewuste en verkeerde werkhouding, veel stress of een medische ingreep of aandoening kunnen spierstijfheid en -verhardingen veroorzaken. Je voelt bewegingsbeperking, slaapt misschien slecht, of krijgt hoofdpijn.

Bij FysioMassage kijken we eerst samen naar het ontstaan van je klachten, je houding en hoe je beweegt. De daaropvolgende massage maakt de spieren en bindweefsel weer soepel en warm, bevordert de doorbloeding en laat afvalstoffen via het lymfesysteem afvoeren. Je rustige, bewuste adem en de aanraking helpen ook om spierspanning los te laten. Je kunt kiezen voor FysioMassage bij nek- en schouderklachten, spanningshoofdpijn, een stijve rug, bil- en beenklachten.

FysioMassage wordt gegeven door mij, Tamara, en is gebaseerd op mijn kennis van anatomie en fysiotherapie en jarenlange ervaring in het begeleiden van de bewegend, werkend en voelend mens. Naast de massage maak ik je graag bewust van je houding en adem. Als je het op prijs stelt, geef ik je na afloop tips of een kleine oefening mee om het resultaat van de massage zo lang mogelijk te kunnen behouden. In geval van twijfel over je klachten zal ik je doorverwijzen naar een fysiotherapeut of je huisarts.

Ik heb geen contracten met verzekeraars, je kunt de factuur daarom niet bij je verzekering declareren. De duur van de massage is 30 minuten, maar afhankelijk van je klachten kan verlengd worden.

Praktijkruimte massage

Tarieven Afspraak maken