Personal training

Bij persoonlijke begeleiding werken we na een intake aan jouw doel of hulpvraag.

Veel problemen komen voort uit hoe je loopt, zit, ingespannen werkt, dezelfde beweging vele malen herhaalt of bepaalde delen van je lichaam juist vrijwel niet gebruikt. We luisteren naar je verhaal, kijken naar je houding en hoe je beweegt en proberen daar jouw hulpvraag aan te relateren. Dat bespreken we met je en van daaruit maken we een sessie die precies op jouw hulpvraag is afgestemd.

In zo'n sessie komen verschillende zaken aan de orde zoals ademen of ontspannen, maar de nadruk zal liggen op bewegen. Dat kunnen hele kleine oefeningen zijn of een serie houdingen die uit yoga of pilates komen.

De kans is groot dat we je wat suggesties bij wijze van 'huiswerk' meegeven. Een sessie heeft dus nooit een vast raamwerk, we stemmen iedere keer de oefeningen af op wat op dat moment bij jou het beste past.

Je kunt de volgende personal training sessies bij ons volgen:

De personal training sessies worden gegeven in de praktijkruimte op de eerste verdieping van Huys De Olifant aan de Olifantsteiger 5 in Enkhuizen. Deze ruimte is te bereiken via de Augurksteeg aan de achterzijde van het pand.

LET OP!
De ingang aan de Augurksteeg is uitsluitend voor de praktijkruimte. Voor groepslessen is de ingang aan de andere kant van het pand, aan de Olifantsteiger 5.

Praktijkruimte op de eerste verdieping

Tarieven Afspraak maken