WorkFit

WorkFit is een programma specifiek ontworpen voor het leren omgaan met veel voorkomende thuiswerkklachten en spanning. De WorkFit lessen worden online gegeven aan het eind van een werkdag en zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je fysieke gesteldheid. De lessen worden gegeven door docenten met opleiding en ervaring in fysiotherapie en houding gerelateerde klachten.

WorkFit: Ontspanning

Deze les helpt je om soepel te blijven, spanning te voelen en loslaten. De oefeningen zijn een combinatie van inspanning en ontspanning, aanspannen en uitrekken. Ze zijn geïnspireerd op houdingen uit de yoga en pilates en zijn bij uitstek geschikt om de stijfheid en spanning van een werkdag uit je lijf te krijgen.

Deze training wordt gegeven door Tamara

WorkFit: Balans

Deze les is speciaal gericht op veel voorkomende klachten van rug, nek en schouders die je mogelijk voelt als je langdurig in dezelfde houding zit of staat. De oefeningen hiervoor zijn geïnspireerd op specifieke pilates houdingen en op medisch fitness.

Deze training wordt gegeven door Angélique

Wat heb je nodig om mee te doen?

Niet zo veel. Een beeldscherm waarmee je kunt deelnemen, een matje of kleedje en wat soepel zittende kleding.

Wat zijn de minimum vereisten voor deelname?

Die zijn er niet. Iedereen kan meedoen, of je nu goed getraind bent of helemaal nooit iets aan beweging hebt gedaan. Leeftijd of fysieke gesteldheid is niet belangrijk, we passen de training aan naar het vermogen van de deelnemers. Als je wilt dat we met een bepaalde blessure rekening houden, geef dat dan even voor de les aan ons door. Je kunt daarvoor ons contactformulier gebruiken.