Trainen na kanker

De fitnesstrainer Oncologie (FTO) helpt je om weer fitter en sterker te worden na de behandeling van kanker, zodat je je dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. Zodra je groen licht hebt van je specialist kun je contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor een uitgebreid intake gesprek. Hier brengen we jouw belastbaarheid en behoeftes in kaart en maak ik een beweeg-en trainingsprogramma op maat . Onder mijn persoonlijke begeleiding gaan we dan samen aan de slag met jouw persoonlijke trainingsprogramma.

In 2019 heb ik, Angélique, de opleiding Fitnesstrainer Oncologie (FTO) afgerond zodat ik je zo goed en veilig mogelijk persoonlijk kan begeleiden na de behandeling van kanker. Maar ook voor de behandeling en/of operatie kan ik je helpen om zo fit mogelijk te worden, zodat je minder last hebt van de bijwerkingen en minder kans hebt op complicaties. Indien nodig wordt er overlegd met de medisch specialist en/of oncologisch fysiotherapeut. Ik sta geregistreerd bij www.trainennakanker.nl/vind_hulp en www.tegenkracht.nl en ben d.m.v. jaarlijkse bijscholingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je meer informatie over wat een Oncologisch Fitnesstrainer voor je kan betekenen? Of wil je vrijblijvend een (gratis) intakegesprek? Neem dan contact op met Angélique.

NB: Ik heb geen contracten met verzekeraars. Je kunt de factuur daarom niet bij je verzekering declareren.

Praktijkruimte

Tarieven Afspraak maken

Fitnesstrainer oncologie